X
 
Romania
Raport CR Romania
Abordarea noastra
Sanatate pentru toti
Comportamentul nostru
Oamenii nostri
Planeta noastra
Guvernanta si angajamente
2012
2011

    Raport CR RomaniaResponsabilitate

Ca parte dintr-o companie de talie globala care pune inovatia in centrul activitatii sale, ne-am luat angajamentul de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii romanilor, ajutandu-i pe acestia sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.
 
Pentru a indeplini aceasta misiune continuam sa ne adaptam modelul de afaceri si sa dezvoltam o strategie care urmareste o performanta sustenabila prin inovare si dezvoltare, in linie cu valorile noastre organizationale.

Pentru varianta in limba romana a Raportului CR, accesati 
AICI.
 
 For the English version of the CR Report, please click HERE.


Cifrele unei Romanii mai sanatoase
Video player...
Angajamente

Pentru GSK, modul in care ne bucuram de succes este la fel de important ca modul in care reusim sa atingem aceasta performanta. Prioritatea noastra este aceea de a ne desfasura activitatea in acord cu valorile interne.
In 2012, odata cu prima editie a Raportului de Responsabilitate Corporativa, prezentam un plan cu  o serie de angajamente prin care ne propuneam sa ne indeplinim responsabilitatea fata de societate. Pe parcursul anului trecut, am inregistrat progrese 

semnificative in indeplinirea misiunii noastre de a contribui la cresterea sperantei de viata a romanilor si ne-am reiterat angajamentul de sustinere a pacientilor, clientilor si partenerilor nostri din Romania. Astazi, aceste angajamente sunt aproape incheiate si facem loc altor obiective pe care ne propunem sa le atingem cu aceeasi dedicatie si energie ca pana acum.

Dialog cu stakeholderii nostri             
Comunicam constant cu toti stakeholderii nostri, de la clienti, autoritati guvernamentale, asociatii de pacienti, pana la angajati, furnizori, parteneri si investitori, pentru a sprijini construirea unui sistem de sanatatea mai performant.Acasa
Despre noi
Produsele noastre
Responsabilitate
Platforma Etiqa
Cercetare si dezvoltare
Cariere
Disclaimer
Contact
Sitemap
Informatii despre Cookieuri
Toate drepturile rezervate gsk.ro ©2001 - 2010