X
 
Romania
Vaccinurile si medicamentele create de GlaxoSmithKline ajuta la prevenirea si tratarea bolilor, iar obiectivul nostru in Romania tinteste chiar mai sus.

Ne-am propus ca prin tot ceea ce facem aici sa crestem speranta de viata a romanilor care, din pacate, este cea mai redusa din Uniunea Europeana.
                                                             ... citeste mai mult 
 

                        

Cititi mai multe despre proiectele GSK Romania din Platforma Etiqa. Accesand aceasta sectiune,  organizatiile medicale si cele de pacienti pot obtine suport din partea GSK prin granturi educationale independente menite sa asigure, in mod echilibrat si obiectiv, educatie medicala pentru profesionistii din domeniul sanatatii din  Romania, suport pentru proiectele de educatie medicala ale organizatiilor medicale, precum si pentru cele ale organizatiilor de pacienti.
Cariere
Daca doresti sa lucrezi la GSK, te invitam sa ni te alaturi! Afla ce pozitii avem deschise si cum poti aplica pentru una dintre ele                        
                            ... afla cum

 
       


 

Comunicate de presa  


9 octombrie 2014
Angajatii GSK Romania au donat peste 2.500 de ore de voluntariat in sprijinul persoanelor defavorizate

7 octombrie 2014
Andreia Cucu, PR&Communication Manager GSK Romania, preia un rol global in companie

17 septembrie 2014
Incepe caravana ”Rabla pentru Periuta Ta” 2014: romanii primesc gratuit periute de dinti noi, in schimbul celor uzate

11
august 2014
GSK Romania lanseaza ce-a de-a opta editie a programului de traineeship „Porneste la drum cu GSK”, dedicat tinerilor cu rezultate academice exceptionale

1 iulie 2014

Proiectul Impreuna pentru o sanatate mai buna derulat de Asociatia OvidiuRo cu sprijinul GSK Romania a intrat in cel de-al treilea an de desfasurareCastiga un smartphone Samsung S4 cu pastele de dinti ce ajuta la mentinerea albului natural al dintilor – Aquafresh, Sensodyne, Parodontax


Descarca regulament 

Lista Castigatori campanie Promotionala "Castigatori campanie promotionala  "CASTIGA UN SMARTPHONE SAMSUNG S4 CU PASTELE DE DINTI CARE AJUTA LA MENTINEREA ALBULUI NATURAL AL DINTILOR - Aquafresh, Sensodyne, Parodontax"

Lista castigatori campanie "Paradontax iti plateste vizita la medicul dentist"Raportul GSK global de Responsabilitate Corporativa 2012

 
Raportul GSK de Responsabilitate Sociala Corporativa pentru anul 2012 pune in evidenta progresele inregistrate in patru arii centrale de interes : Sanatate pentru toti oamenii, Angajatii nostri, Comportamentul nostru si Planeta noastra. Aflati mai multe despre proiectele de Responsabilitate ale GSK din 2012.
                                                                      ... citeste mai mult 

Raportul anual GSK 2013Cititi mai multe despre ce am facut la nivel global in 2013 si ce ne propunem pentru 2014 in raportul nostru anual de activitate. 


 
Acasa
Despre noi
Produsele noastre
Responsabilitate
Platforma Etiqa
Cercetare si dezvoltare
Cariere
Disclaimer
Contact
Sitemap
Informatii despre Cookieuri
Toate drepturile rezervate gsk.ro ©2001 - 2010