X
 
Romania
Vaccinurile si medicamentele create de GlaxoSmithKline ajuta la prevenirea si tratarea bolilor, iar obiectivul nostru in Romania tinteste chiar mai sus.

Ne-am propus ca prin tot ceea ce facem aici sa crestem speranta de viata a romanilor care, din pacate, este cea mai redusa din Uniunea Europeana.
                                                             ... citeste mai mult 
 
                        

Cititi mai multe despre proiectele GSK Romania din Platforma Etiqa. Accesand aceasta sectiune,  organizatiile medicale si cele de pacienti pot obtine suport din partea GSK prin granturi educationale independente menite sa asigure, in mod echilibrat si obiectiv, educatie medicala pentru profesionistii din domeniul sanatatii din  Romania, suport pentru proiectele de educatie medicala ale organizatiilor medicale, precum si pentru cele ale organizatiilor de pacienti.
Cariere
Daca doresti sa lucrezi la GSK, te invitam sa ni te alaturi! Afla ce pozitii avem deschise si cum poti aplica pentru una dintre ele                        
                            ... afla cum

 
       Ne gasesti si pe .

 

Comunicate de presa  


21 martie 2014
Barbara Cygler este noul Director General GSK Romania

20 martie 2014
Zambeste Romania” invita parintii si copiii sa arate ca statisticile negative cu privire la sanatatea orala pot fi demontate

15 februarie 2014
GSK anunta schimbari in structura de business a operatiunilor sale farmaceutice din Romania

30 ianuarie 2014
Intreruperi temporare la distributia vaccinurilor de varicela

21 ianuarie 2014
Se lanseaza Jurnalul Pacientului cu BPOC, un intrument util atat medicilor pneumologi, cat si pacientilor cu risc de acutizare a bolii Campionatul National de Periaj

      Descarca regulament     

 

Raportul GSK global de Responsabilitate Corporativa 2012

 
Raportul GSK de Responsabilitate Sociala Corporativa pentru anul 2012 pune in evidenta progresele inregistrate in patru arii centrale de interes : Sanatate pentru toti oamenii, Angajatii nostri, Comportamentul nostru si Planeta noastra. Aflati mai multe despre proiectele de Responsabilitate ale GSK din 2012.
                                                                      ... citeste mai mult


"Parodontax iti plateste vizita la medicul dentist!"
 
Raportul anual GSK 2013Cititi mai multe despre ce am facut la nivel global in 2013 si ce ne propunem pentru 2014 in raportul nostru anual de activitate. 


 
Acasa
Despre noi
Produsele noastre
Responsabilitate
Platforma Etiqa
Cercetare si dezvoltare
Cariere
Disclaimer
Contact
Sitemap
Informatii despre Cookieuri
Toate drepturile rezervate gsk.ro ©2001 - 2010